Site logo

Høybråten Tannklinikk

Din lokale tannlege på Høybråten

Om oss

Høybråten Tannklinikk holder til på Høybråten i bydel Stovner, Oslo.

Vi kan tilby det meste innen forebyggende tannbehandling, estetisk tannpleie, rotbehandling og protetikk.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg.

Alle gamle og nye pasienter ønskes selvsagt hjertelig velkommen!

Stacks Image 4
Duy Nguyen
Tannlege MNTF
Klinikkansvarlig, ferdig utdannet i januar 2003 fra Universitetet i Oslo. Duy jobbet et halvt år i det offentlige i Oppland fylke og et halvt år i militæret som tannlege. Han startet sin praksis på Høybråten Tannlegekontor i desember 2003 og overtok ansvaret helt i april 2004.

Duy er opprinnelig fra Vietnam og kom til Norge som båtflyktning i 1979 som 4-åring. Han ønsker at Høybråten Tannklinikk skal være et behandlingssted der folk kan føle seg trygge og godt ivaretatt. Duy er spesielt opptatt av å gi folk med tannlegeskrekk en positiv opplevelse i forbindelse med deres tannbehandling. Høybråten Tannlegekontor har vært kjent for stor fleksibilitet og har kunnet gi raske timer til folk med tannpine. Høybråten Tannklinikk skal fortsette med dette etter samme filosofi.

Stacks Image 13
Madelaine E. Berg
Tannpleier
Madelaine er en tannpleier på 25 år som begynte å jobbe på tannklinikken i juni 2013. Hun er ferdig utdannet fra tannlegehøgskolen ved UiO med bachelorgrad i tannpleierfaget.

Som person er hun en aktiv dame med trening og kosthold som interesse. Hun har bodd i Oslo i snart 4 år men kommer opprinnelig fra Eidsvoll-området, der hun er oppvokst. Tanken på å bli noe innen tannhelsesektoren har hun tenkt på lenge og har aldri tvilt på at det var tannpleier hun ville bli.

Som tannpleier er hun svært opptatt av deg som pasient i forhold til forebygging, vedlikehold og instruksjon. Hun renser, behandler tannkjøttsykdommer og vurderer tannkjøtt. Kostholdsopplysning og instruksjon i pusseteknikk, interdentalbørster og lignende er noe hun er veldig opptatt av da dette henger nøye sammen med tannhelsen. Madelaine gleder seg veldig til å kunne ønske deg velkommen som sin pasient!

© 2015 Høybråten Tannklinikk AS E-post